maanantai 28. maaliskuuta 2016

Miten tähän on päädytty?

 Ei voi kun olla ihmettelemättä, millä tiellä ollaan ja mihin suuntaan menossa. Eihän mun näin pitänyt käydä. Mun piti tehdä työtä jolla oli suurempikin merkitys (hyväntekeväisyys/ kehitysyhteistyö tai edes se lastensuojelu, jossa olin jo usean vuoden), mutta tässä sitä tehdään  niinsanottuja turhakkeita - koruja.

Pajamme sijaitsee ihanalla Kyminruukin alueella Kouvolan Kuusankoskella - Kuusankosken Taideruukissa. Meidän hommaa (LITTLEBIT DESIGN) ei olisi syntynyt ilman tätä paikkaa  ja on kunnia olla osa tätä mestaa. Vuonna 2009 kun menimme Ulfin kanssa naimisiin ja tehdasalue ei ollut lainkaan avoimena, kävimme ottamassa hääkuvamme rosoisessa ympäristössä. Kolmisen vuotta sitten tulimme käymään Taideruukilla kirppiskäynnin yhteydessä, ja sille tielle jäimme. Ensiksi löytyi tila ja sen jälkeen lähdimme hiomaan yrittäjyyttä.

Historiallinen tehdasmiljöö on inspiroiva ja ympäristönä just oikeanlainen meille. Ympäristö on rento ja lapsemme ovat usein mukana. Ei, tämä ei ole mikään täydellinen paikka. Kehitettävää on paljon, silti jokainen Kuusankosken Taideruukissa  uskoo siihen johonkin...  Potetntiaalia on vaikka mihin, tarvitaan vain porukka uskaliaita.

Jos et ole jo käynyt Kuusankosken Taideruukissa - TULE! Tsekkaa aukioloajat Taideruukin Facebook sivuilta! Ja muista kurkata joka nurkkaan. Meidän työtilat sijaitsevat Taideruukin sisäpihan puolella, 1-kerroksessa. Samassa siivessä on mm. myös puotimme: ANNI'S CREATIVE CORNER,  ja White Capricorn putiikki ...  Jos haluat varmistaa, että joku näyttää paikkoja, laita tulostasi vaikka sähköpostia: info@littlebitdesign.com
Terkut Kuusankosken Taideruukista!
t.anniEi kommentteja:

Lähetä kommentti