tiistai 22. maaliskuuta 2016

Tiistain ajatuksia

Ollaan jo aika keväässä, vaikka ky-ky-kylmää onkin. Käytännössä se tarkoittaa myös suunnitteluduunin aloittamista. Se aika siihen menee niin nopsaa ja aikataulut ovat tiukat. LITTLEBIT DESIGNin suunnittelutyön hoitaa Anni/ minä.  Minä, joka hoitaa monen muunkin jutun tässä "vapriikissamme". Heinäkuussa pitäisi olla uudet korut jo valmiina ja kuvattuna. 


Tänään kun sain lapset kouluun ja päiväkotiin mustaan vihkoseen rupesi muodostumaan jotain: suunnitelmaa ja ehdotuksia materiaaleista, muodoista ja väreistä. Siitäkö se lähtee taas? 

Takana on FORMA messut. Vaikka messut sinänsä ollivat aika vaatimattomat, siitä jäi hyvä mieli. Mainioita kohtaamisia! Olimme ensimmäistä kertaa paikalla koko päivän molemmat Ulfin kanssa. Tuntui hyvälle. Jaoimme paikan Vanilla Fly:n kanssa. Edustajamme Linda edustaa myös sitä tuotemerkkiä.  Messuilla syntyi kivoja yhteistyökuvioita ja niitä lähdetään toteuttamaan. Yes! 

Littlebit Design elää murroksen kautta. Identiteetti on muodostumassa ja selkeytymässä. Se helpottaa minun olotilaa. Tämä opettelun prosessi on niin kokonaisvaltaista. Kunpa osaisi heti kaiken. Mutta kivaakin tämä on ollut.  Jos voisin salaa toivoa. Toivoisin vierelleni toisen ihmisen, jonka kanssa tätä jakaa. Vaihtaa mielipiteitä, luoda, jakaa vastuun jne... Myös sparraajan paikka vapaana...   ;-) 


Hyvää pääsiäistä!
kuva:
MIMAGE/ Maarja Kotkas

Uusimman malliston statement sormukset.
Sormukset myynnissä nettikaupassamme: www.littlebitdesign.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti