maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ehkäpä ihan järjetöntä, mutta kertokaa mulle missä täs on ollut järkeä?


Aloitan uuden blogin. Blogihistoriaa on monta vuotta, mutta nyt aloitan puhtaalta pöydältä - LITTLEBIT DESIGNin ympärillä. Millaista on olla yrittäjä ja olla epämukavuusalueella monta kertaa päivässä? Tai miten hyvälle tuntuukin, kun ei vituta ja voi luoda jotain omaa. Juuri näin avoimesti ja ronskisti, aidosti. 

Huomenna on naistenpäivä. Se päivä kun olen aina saanut isältäni kukkia. Pistettiin nettikauppaamme naistenpäivän alet, samalla harjoittelemme nettikaupan alekoodin käyttöä. Jännittävä pieni asia. Nettikauppamme on muutaman kuukauden ikäinen, mutta olemme vallan positiivisia sen toimivuudesta. Vaivannäkö kannatti, vaikka täydelliseen on vielä piitkä matka. Näillä rahkeilla pystyimme tähän: www.littlebitdesin.com . Lähipäivinä alkaa uusien tuotteiden laitto nettikauppaan. 

Vihdoinkin tämän kevään setti koruja on kuvattu ja kuvastot ja mallit toimitettu edustajalle. Korujemme jälleenmyyntiä hoitaa edustajamme Linda (www.wynnelis.fi). Viikon päästä edessä FORMA messut. Jännittää taas, vaikkei ole enää ensi kerta. Olen itse paikanpäällä ainakin toisen messupäivistä.  Ennen sitä on monta isoa urakkaa hoidettavana.

Nyt on tämä blogi avattu, kuljetko mukana?

Hyvää yötä!   * anniEi kommentteja:

Lähetä kommentti